zastava  eng-flag

O podjetju

 

Podjetje LESNA VRATA d.o.o. je svojo samostojno pot pričelo s svojo ustanovitvijo 18.09.2012. V mesecu novembru 2012 smo od prejšnjega lastnika LESNE TIP d.d. prevzeli proizvodnjo vratnih kril in podbojev, ki se je takrat še odvijala na dveh lokacijah.

Na lokaciji Pameče se je odvijala proizvodnja podbojev, na lokaciji na Prevaljah proizvodnja notranjih vrat.

V letu 2013 nam je uspelo uspešno zaključiti projekt selitve proizvodnje na eno lokacijo, to je na lokacijo na Prevaljah, kjer se sedaj odvija proizvodnja vratnih kril in podbojev znamke LESNA.

Blagovna znamka LESNA pa ima že veliko daljšo tradicijo proizvodnje vratnih kril in podbojev. Ta tradicija sega več kot pet desetletij nazaj, ko se je celotna zgodba odvijala v okviru lesarskega giganta LESNE Slovenj Gradec, ki je mnogim ostal v spominu po znamenitem sloganu »LESNA, TO JE PARTNER«.

Blagovna znamka LESNA je v veliki meri svojo uspešno zgodbo zgradila ravno na kvalitetnih izdelkih, predvsem na vratnih krilih in podbojih.

LESNA VRATA d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo in prodajo vratnih kril in podbojev v vseh izvedbah – Furnirji, CPL vrata, Color vrata, Dekorji, Protipožarna vrata in razne druge izvedbe vrat. Ob nakupu vrat omogočamo tudi montažo naših izdelkov in strokovno svetovanje.

Prav tako imajo naša vrata ustrezno garancijo v skladu z veljavno zakonodajo, vse ustrezne certifikate, pridobljen imamo tudi certifikat EI 30 (protipožarna vrata 30 minut), klima klasa vrata ter zvočno-izolativna vrata (35 in 42 dB).

Vseskozi si bomo prizadevali, da bomo kot do sedaj, okolju in kupcem prijazno podjetje in da bomo zagotavljali visok nivo profesionalnosti naših zaposlenih in kvalitete naših izdelkov. Prav tako stremimo k nenehnemu razvoju naših izdelkov, h konkurenčnim cenam in partnerskemu odnosu z vsemi našimi poslovnimi partnerji, ki vedno bolj zopet uporabljajo nam znan slogan – »LESNA, TO JE PARTNER«!

Vsem našim kupcem in poslovnim partnerjem  želimo dobro poslovno sodelovanje tudi v prihodnje in veliko skupnih poslovnih uspehov.